Make-A-Wish | GameStop
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar

För att fira Make-A-Wish dagen den 29 april kommer GameStop ge kunder möjligheten att donera i alla våra butiker samt på vår hemsida hela April månad.

För de som inte hört om välgörenheten tidigare så gör Make-A-Wish livsförändrande önskningar för barn med kritiska sjukdomar. För barn med kritiska sjukdomar kan denna önskan inte bara vara en dröm utan en vändpunkt i deras liv. Den kan ge dem den fysiska och emotionella styrkan att fortsätta kämpa - att orka slåss mot sjukdomen. Önskningarna gör så att barnen och deras familj får fokusera på morgondagens äventyr och inte bara dagens kamp. Tillsammans så kan Make-A-Wish ge barnen den styrkan de behöver för att må bättre!

Följ med oss i April och hjälp Make-A-Wish fortsätta att förändra livet för barn med allvarliga sjukdomar. Donera idag!Kasper, Norge

MLD (Arylsulfatase A deficiency)

Kasper, Norway

Lilla Kasper är en glad och lycklig pojke som sätter ett leende på läpparna på vem han än träffar!

På grund av hans neurologiska sjukdom behövde han få vård i Milan under en lång period. Under denna period blev han vän med en av sjukhusets volontärer, Atillo. Kasper kallar honom kärleksfullt sin italienska morfar!

Kaspers stora önskan var att besöka en nöjespark i Lillehammer. Teamet från Make-A-Wish förstod hur viktig Atillo var för Kaspian under hans sjukhusvistelse så de flög honom hela vägen från Milan till Norge för att överraska honom på hans drömdag!

Tack Make-A-Wish Norge för att dela denna fina historia!


Tobias, Danmark

Livshotande sjukdom

Tobias, Denmark


Trots ösregn så sken Tobias som solen den dagen när Anette och Ann från Make-A-Wish hälsade på. De kom för att ge Tobias en cool gaming-dator – och de tog även med sig den danska youtubern BrianFromDenmark som hjälpte Tobias koppla in datorn! Snabbt hade Tobias och hans bror datorn inkopplad och var redo för gaming!

Volontärerna från Make-A-Wish berättade oss efter besöket att ”Tobias var glad för datorn, men extatisk över att träffa Brian!”


För barn som kämpar med kroniska sjukdomar, en önskan är inte bara en dröm. Dagen kan bli en vändpunkt i deras liv! Den ger barnen det fysiska och emotionella styrkan de behöver för att fortsätta kämpa mot deras sjukdom! Önskningarna gör så att barnen och deras familj får fokusera på morgondagens äventyr och inte bara dagens kamp. Följ med oss i April och hjälp Make-A-Wish fortsätta att förändra livet för barn med allvarliga sjukdomar. World Wish Day är 29 april, låt oss fira de hundratusentals önskningar som redan blivit uppfyllda och de tusentals som kommer bli.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.