DiRT Rally 2.0 Day One Edition GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-12-16 07:57:02

DiRT Rally 2.0 Day One Edition  

by CodeMasters

Ej bedömd ännu. Bli den första som bedömer produkten!

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Ny

199,00 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 299,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

IN-GAME PURCHASES

Ny: 269167 Begagnad: 269168

Racing/Driving

2019-02-26

Du kanske även gillar ...

Ny

F1® 2019 Legends Edition

PC
mer info
499,00 KR
Ny

DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition

PC
mer info
499,00 KR
Ny

MudRunner – American Wilds Edition

PC
mer info
399,00 KR
Ny

V-Rally 4

PC
mer info
399,00 KR
Ny

F1 2018

PC
mer info
99,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

DiRT Rally 2.0 utmanar dig att bana din egen väg genom flera ikoniska rallymiljöer runtom i världen i några av de mest välkända offroad-fordonen någonsin, men tänk på att minsta lilla misstag kan bli avgörande.

Förlita dig på dina instinkter i den mest medryckande och fokuserade offroad-upplevelsen hittills, med verklighetstrogen körkänsla, autentiska hjul och äkta slitage. Kör fram din bil genom riktiga miljöer hämtade från Nya Zeeland, Argentina, Spanien, Polen, Australien och USA med bara din kartläsare och dina egna instinkter till hjälp.

Tävla på åtta officiella banor från FIA World Rallycross-mästerskapet, komplett med licensierade superbilar och stödserier.

Utveckla ditt stall och dina bilar runt den strategi du föredrar, och ta dig fram genom en serie varierade evenemang och mästerskap i både en enspelarkarriär och en tävlingsinriktad onlinemiljö.

  • ÖVER 40 AV DE KRAFTFULLASTE IKONISKA OFFROAD-BILARNA SOM NÅGONSIN BYGGTS – Dundra fram på banorna med välkända historiska och moderna rallybilar, bland annat VW Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X och Citroën C3 R5. Även kraftpaket som Chevrolet Camaro GT4.R och Ford Mustang RGT finns för den som vågar.
  • 6 RIKTIGA RALLYMILJÖER – Sätt dig i förarsätet och kör genom vackra miljöer i Nya Zeeland, Argentina, Spanien, Polen, Australien och USA.
  • KÄNN TÄVLINGARNA – Med bättre körkänsla, ytor, felbarhet och miljöer får du den mest autentiska och fokuserade offroad-upplevelsen någonsin.
  • DET OFFICIELLA FIA WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIP-SPELET – Kör i Barcelona, Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes och Silverstone i många olika serier.
  • UTVECKLA DITT EGET STALL – Bygg upp ditt stall och jobba på dess identitet. Expandera ditt garage med fordon, anställ person och utveckla dina egna mekanikeranläggningar.
  • ANPASSNING – Anpassa ditt fordon så att det passar din körstil och banorna du åker på. Kompensera för slitage genom att konfigurera dina bilar rätt, och uppgradera delar för att se till att bilarna alltid är redo för de utmaningar som väntar.
  • BÖRJA TÄVLA – Ställ upp mot hela DiRT-communitym i dagliga, veckovisa och månatliga utmaningar med internationella rankningslistor och evenemang.

Specifikationer

Minimum requirements

Windows 7,Windows 8,Windows 10
AMD FX4300
Intel Core i3 2130
8 GB
AMD HD7750
Version 11
NVIDIA GTX650Ti
Version 11
DirectX Compatible

Recommended requirements

Windows 7,Windows 8,Windows 10
AMD Ryzen 5 2600X
Intel Core i5 8600K
8 GB
AMD RX Vega 56
11
NVIDIA GTX 1070
11
DirectX Compatible Sound Card

Additional Content

Day One Edition :
Porsche 911 RGT Rally Spec samt tidig tillgång till Fiat 131 Abarth Rally och Alpine Renault A110 1600 S med den här utgåvan

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.