Gran Turismo Sport GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-10-15 10:14:44

Gran Turismo Sport  

by Sony Computer Entertainment

Aktuell bedömning 3,53 från 15 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

 Har du bråttom?  Hämta i butik

Begagnad

399,00 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 449,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

Ny: 251397 Begagnad: 251398

Racing/Driving

2017-10-18

Du kanske även gillar ...

Förbeställ

Team Sonic Racing - Christmas Pack

PlayStation 4
mer info
449,00 KR
Ny

GRID® Day One Edition

PlayStation 4
mer info
699,00 KR
Ny

GRID® Ultimate Edition

PlayStation 4
mer info
999,00 KR
Ny

WRC 8

PlayStation 4
mer info
699,00 KR
Begagnad

WRC 8

PlayStation 4
mer info
599,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

Återupptäck hur spännande motorsport kan vara - En racingrevolution
Den prisbelönta "Real Driving Simulator"-serien rullar in på PlayStation 4 för första gången, och kommer laddad med högoktaniga bravader som verkligen får pulsen att gå på högvarv.
Polyphony Digital har delat förarsätet med FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) för att konstruera ett finjusterat och lättbegripligt spel som alla från söndagsåkare till racerförare kan uppskatta.
På med bältet för två onlinemästerskap – representera ditt land i Nations Cup, och kör för din favorittillverkare av bilar i Manufacturer’s Cup.
Lyckas du knipa en historisk seger i det första tv-spelet som fått ett officiellt erkännande som en del av den riktiga motorsportvärlden?

  • RIKTIGA BILAR - Världens bästa vägfordon

Varje fordon återskapat in i minsta detalj digitalt. Från de inre strukturerna i strålkastarna till sömmarna i sätena har teamet på Polyphony Digital Inc. gjort allt för fylla varje fordon samma brinnande passion som drev de ursprungliga formgivarna.
Hela uppsättningen innehåller 140 fordon och innehåller både tävlings- och produktionsfordon. Det finns något för alla körentusiaster.

  • ORIGINALBILAR - prudlande fantasier

Vision Gran Turismo lät världens bilbyggare utforma fiktiva bilar och se dem komma till liv i Gran Turismo 6:s virtuella värld. Detta projekt kommer att fortsätta i Gran Turismo Sport.
Utöver de kommande nya bilarna, kommer nuvarande fordon i Vision Gran Turismo från företag som Bugatti, Peugeot och Volkswagen att justeras så att de kan vara med och tävla i Gran Turismo Sport.

  • BANOR - Platser från verkligheten

Det kommer ett antal helt nya banor i Gran Turismo Sport som bygger på populära banor från tidigare delar i Gran Turismo-serien, till exempel Nürburgring Nordschleife (North Loop). De nya banorna inkluderar "Tokyo Expressway" och den kilometerlånga ovalen "Northern Isle Speedway".
Gran Turismo Sport har sammanlagt 19 banor i 27 varianter, och tar med förare från den japanska storstadsdjungeln till den mexikansk-amerikanska gränsen.

  • KÖRNING - Realistiskt, men inte svårt

Du kommer att kunna köra spelets fordon precis som du kör riktiga fordon, tack vare avancerade kontroller. Konceptet bygger på på principerna från det första Gran Turismo. Den nya fysikmotorn är betydligt utvecklad och passar både nybörjare och experter.
Nybörjare kan lära sig grunderna, som hur man bromsar och kör runt hörn, vilket är ovärderligt när tävlingarna ökar i intensitet.

  • FIA Gran Turismo Championships - SPORTLÄGE

Det är en sak att vara världsetta, men en helt annan sak att göra det under pressen det innebär att representera sitt land. Har du det som krävs? Eller vad sägs om att representera din favorittillverkare? Sätt dina ambitioner på prov i två mästerskap som är officiellt certifierade av FIA (Fédération Internationale de l’Automobile). Du måste vara mer än bara duktig på att köra för att klara dig i dem.
Vinnarna i båda serierna kommer att uppmärksammas i FIA prisutdelningsceremoni, sida i sida med verkliga motorsportmästare.

  • SCAPES - Res över hela världen

Res världen över och fota dina favoritbilar vid några av världens vackraste platser. Scapes är en sann utveckling av det traditionella fotoläge som finns i många moderna spel. Med det kan spelarna ta bilder av sina favoritbilar i spelet med bakgrunder från verkliga platser världen över.
Scapes innehåller en rad kamerakontroller samt olika efterbehandlingar och ger spelarna chansen att själva bli bilfotografer.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.