Call of Duty: Infinite Warfare Season Pass for PS4 GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-07-18 12:05:59

Call of Duty: Infinite Warfare Season Pass for PS4 [DIGITAL] 

by Activision

Ej bedömd ännu. Bli den första som bedömer produkten!

Betygsätt nu!

Dela Dela

Dela

DLC: 252649

Digital

2016-11-04

Du kanske även gillar ...

DLC

Battlefield™ V – 500 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
54,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 1050 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
109,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 2200 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
205,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 6000 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
515,00 KR
DLC

Tom Clancy's - The Division 2: Year 1 Pass Till PS4

PlayStation 4
mer info
409,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

Call Of Duty®: Infi nite Warfare Season Pass ger dig tillgång till fyra spännande DLC-paket. Spelet säljs separat.

* Baserat på uppskattade återförsäljarpriser. Faktiska besparingar kan variera. +Bonusinnehåll som kan laddas ned när spelet släpps, samt ännu mer bonusinnehåll som släpps för nedladdning under Season Pass-perioden. Mer information om tillkommande digitalt innehåll fi nns på www.callofduty.com. DLC-innehåll i Season Pass kan säljas separat. Innehållet görs tillgängligt under 2017.

När innehållet görs tillgängligt kan det laddas ned från Call of Duty®: Infi nite Warfare-butiken i spelet och ska inte laddas ned från någon annan butik, för i så fall får du betala för det två gånger. Om du köper Season Pass ska du inte köpa de fristående kartpaketen, för i så fall får du betala för dem. Season Pass och nedladdningsbart innehåll är kanske inte tillgängligt i alla länder. Pris och lanseringsdatum kan variera mellan plattform.

Viktig information

Denna kupongkod har utfärdats av Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited och kan bara lösas in av användare som har ett SEN-konto (tidigare PlayStation®Network-konto) registrerat i Sverige. För att kunna lösa in kupongkoder för innehåll/tjänster med åldersmärkningen 18 måste innehavaren av SEN-huvudkontot vara 18 år eller äldre. För andra produkter gäller att användaren måste vara 7 år eller äldre och, om den är under 18 år, ha målsmans tillstånd. Eventuellt gäller även ytterligare åldersbegränsningar. SEN-konton lyder under tjänstevillkoren för PlayStation™Network (PSN). Åtkomst till innehåll/tjänster som denna kupongkod avser lyder under PSN:s tjänstevillkor, och eventuella specifi ka ytterligare villkor som gäller innehållet/tjänsterna, inklusive användningsvillkor för programvara. Om du inte godtar dessa villkor, ska du inte köpa denna kupongkod. Du behöver ett PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 eller annat kompatibelt Sony-system och bredbands-, Wi-Fi- eller 3G-internetuppkoppling (beroende på vilket Sony-system du har). Du ansvarar själv för uppkopplingskostnader. Onlinefunktionalitet för fl era spelare på PlayStation®4 (i de fall innehåll/tjänster erbjuder detta) fi nns endast tillgänglig för användare med en aktivt och betald PlayStation®Plus-prenumeration. Denna kupongkod kan inte lösas in mot kontanter och kan inte återförsäljas eller på annat sätt bytas ut. Den ersätts inte om du tappar bort den eller om den blir stulen, eller om den på annat sätt används utan ditt tillstånd, och den är giltig för användning bara en gång. Den löper ut 12 månader efter inköpsdatum. Fullständiga villkor gäller, se eu.playstation.com/legal

© 2016 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, and CALL OF DUTY INFINITE WARFARE are trademarks of Activision Publishing, Inc.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.