Call of Duty: Infinite Warfare DLC 3: Absolution Till PS4 GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-07-18 12:11:26

Call of Duty: Infinite Warfare DLC 3: Absolution Till PS4 [DIGITAL] 

by Activision

Ej bedömd ännu. Bli den första som bedömer produkten!

Betygsätt nu!

Dela Dela

Dela

DLC: 261473

Digital

2017-07-06

Du kanske även gillar ...

DLC

Battlefield™ V – 500 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
54,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 1050 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
109,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 2200 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
205,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 6000 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
515,00 KR
DLC

Tom Clancy's - The Division 2: Year 1 Pass Till PS4

PlayStation 4
mer info
409,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

Absolution, det tredje DLC-kartpaketet till Infinite Warfare, släpps först på PlayStation®4 den 6 juli. Det innehåller fyra episka multiplayerkartor och en Creature Feature-inspirerad Zombiesupplevelse, Attack of the Radioactive Thing!, som utspelar sig i en liten strandort på 1950-talet.

Bildmaterial ej taget ur spelet. Spelet säljs separat och krävs för att använda det här DLC-paketet. När innehållet görs tillgängligt kan det laddas ned från Call of Duty®: Infinite Warfare-butiken i spelet och ska inte laddas ned från någon annan butik, för i så fall får du betala för det två gånger. DLC-paketet ingår i Season Pass; om du har köpt det ska du inte köpa det här DLC-paketet, för i så fall får du betala för det. Se www.callofduty.com för mer information. ANVÄNDNING AV DEN HÄR PRODUKTEN LYDER UNDER ANVÄNDARVILLKOREN OCH INTEGRITETSPOLICYN PÅ SUPPORT.ACTIVISION.COM. KÖP INTE DEN HÄR PRODUKTEN OM DU INTE ACCEPTERAR ANVÄNDARVILLKOREN OCH INTEGRITETSPOLICYN. SPEL ONLINE KRÄVER EN BREDBANDSANSLUTNING.

Viktig information

Denna kupongkod har utfärdats av Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited och kan bara lösas in av användare som har ett SEN-konto (tidigare PlayStation®Network-konto) registrerat i Sverige. För att kunna lösa in kupongkoder för innehåll/tjänster med åldersmärkningen 18 måste innehavaren av SEN-huvudkontot vara 18 år eller äldre. För andra produkter gäller att användaren måste vara 7 år eller äldre och, om den är under 18 år, ha målsmans tillstånd. Eventuellt gäller även ytterligare åldersbegränsningar. SEN-konton lyder under tjänstevillkoren för PlayStation™Network (PSN). Åtkomst till innehåll/tjänster som denna kupongkod avser lyder under PSN:s tjänstevillkor, och eventuella specifika ytterligare villkor som gäller innehållet/tjänsterna, inklusive användningsvillkor för programvara. Om du inte godtar dessa villkor, ska du inte köpa denna kupongkod. Du behöver ett PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 eller annat kompatibelt Sony-system och bredbands-, Wi-Fi- eller 3G-internetuppkoppling (beroende på vilket Sony-system du har). Du ansvarar själv för uppkopplingskostnader. Onlinefunktionalitet för flera spelare på PlayStation®4 (i de fall innehåll/tjänster erbjuder detta) finns endast tillgänglig för användare med en aktivt och betald PlayStation®Plus-prenumeration. Denna kupongkod kan inte lösas in mot kontanter och kan inte återförsäljas eller på annat sätt bytas ut. Den ersätts inte om du tappar bort den eller om den blir stulen, eller om den på annat sätt används utan ditt tillstånd, och den är giltig för användning bara en gång. Den löper ut 12 månader efter inköpsdatum. Fullständiga villkor gäller, se eu.playstation.com/legal

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.