Call of Duty WWII Season Pass for PS4 GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2020-02-29 12:44:10

Call of Duty WWII Season Pass for PS4 [DIGITAL] 

by Sony Computer Entertainment

Aktuell bedömning 3,75 från 4 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

DLC: 264020

Digital

2017-11-04

Du kanske även gillar ...

DLC

FIFA 20 Ultimate Team™ - 500 FUT-Poäng till PS4

PlayStation 4
mer info
60,00 KR
DLC

FIFA 20 Ultimate Team™ - 750 FUT-Poäng till PS4

PlayStation 4
mer info
85,00 KR
DLC

FIFA 20 Ultimate Team™ - 1050 FUT-Poäng till PS4

PlayStation 4
mer info
119,00 KR
DLC

FIFA 20 Ultimate Team™ - 1600 FUT-Poäng till PS4

PlayStation 4
mer info
169,00 KR
DLC

FIFA 20 Ultimate Team™ - 2200 FUT-Poäng till PS4

PlayStation 4
mer info
219,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

Upplev den fullskaliga krigsteatern med Call of Duty®: WWII Season Pass*. Fortsätt den storslagna resan med 4 DLC-paket under 2018 som innehåller nya och ikoniska multiplayerkartor, nya Nazi Zombies-kapitel och helt nya krigsuppdrag. Innehåller även bonuskartan Carentan!

Carentan, en av de mest älskade Call of Duty®-multiplayerkartorna, återvänder i Call of Duty®: WWII. Kämpa genom förstörda byggnader och belägrade gator i den här krigshärjade, franska staden i en fullskalig strid i kampen om en strategisk, tysk fästning. Alla Season Pass-ägare får den här kartan vid lansering.

Viktig information

Denna kupongkod har utfärdats av Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited och kan bara lösas in av användare som har ett SEN-konto (tidigare PlayStation®Network-konto) registrerat i Sverige. För att kunna lösa in kupongkoder för innehåll/tjänster med åldersmärkningen 18 måste innehavaren av SEN-huvudkontot vara 18 år eller äldre. För andra produkter gäller att användaren måste vara 7 år eller äldre och, om den är under 18 år, ha målsmans tillstånd. Eventuellt gäller även ytterligare åldersbegränsningar. SEN-konton lyder under tjänstevillkoren för PlayStation™Network (PSN). Åtkomst till innehåll/tjänster som denna kupongkod avser lyder under PSN:s tjänstevillkor, och eventuella specifi ka ytterligare villkor som gäller innehållet/tjänsterna, inklusive användningsvillkor för programvara. Om du inte godtar dessa villkor, ska du inte köpa denna kupongkod. Du behöver ett PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 eller annat kompatibelt Sony-system och bredbands-, Wi-Fi- eller 3G-internetuppkoppling (beroende på vilket Sony-system du har). Du ansvarar själv för uppkopplingskostnader. Onlinefunktionalitet för fl era spelare på PlayStation®4 (i de fall innehåll/tjänster erbjuder detta) fi nns endast tillgänglig för användare med en aktivt och betald PlayStation®Plus-prenumeration. Denna kupongkod kan inte lösas in mot kontanter och kan inte återförsäljas eller på annat sätt bytas ut. Den ersätts inte om du tappar bort den eller om den blir stulen, eller om den på annat sätt används utan ditt tillstånd, och den är giltig för användning bara en gång. Den löper ut 12 månader efter inköpsdatum. Fullständiga villkor gäller, se eu.playstation.com/legal

*Season Pass-köpare får 2018 års Season Pass-innehåll till Call of Duty®: WWII. Season Pass-innehåll ej fastställt ännu, kan komma att ändras och kanske inte består av allt nedladdningsbart innehåll till spelet. Season Pass-innehåll kanske inte är tillgängligt i alla länder. Köp det inte separat, för då blir du debiterad igen. Season Pass-innehåll kan komma att säljas separat. Spelet krävs och säljs separat. **Baserat på uppskattade återförsäljarpriser. Faktiska besparingar kan variera. Besök www.callofduty.com för mer information. © 2017 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY och CALL OF DUTY WWII är varumärken som tillhör Activision Publishing, Inc. Alla andra varumärken och handelsnamn är egendom som tillhör respektive ägare.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.