Conan Exiles GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-08-23 23:15:42

Conan Exiles [Day One Edition] 

by Deep Silver

Ej bedömd ännu. Bli den första som bedömer produkten!

Betygsätt nu!

Dela Dela

Dela

Ny

299,00 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 549,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

Begagnad

249,00 kr Tjäna morötter

 Har du bråttom?  Hämta i butik

VIOLENCE

Ny: 264719 Begagnad: 264720

Action

2018-05-08

Du kanske även gillar ...

Förbeställ

Remothered: Broken Porcelain

PlayStation 4
mer info
699,00 KR
Förbeställ

Dead Island 2

PlayStation 4
mer info
699,00 KR
Förbeställ

Beyond: Flesh & Blood

PlayStation 4
mer info
499,00 KR
Förbeställ

The Last Of Us Part II

PlayStation 4
mer info
699,00 KR
Förbeställ

Skull and Bones

PlayStation 4
mer info
699,00 KR
Tillbaka till Topp

bonus

 August Monthly Deals - KÖP 4 OCH FÅ DEN 5:E PÅ KÖPET

Giltigt för: Begagnad

Klicka för att se alla produkter!

Tillbaka till Topp

Beskrivning

Conan Exiles är ett överlevnadsspel som utspelar sig en öppen värld baserad på Conan the Barbarian. Gör ditt för att överleva i en rå värld, bygg upp ditt kungarike och få dina fiender att underkasta sig i brutala strider och storslagna krig.
Börja tomhänt och förbättra din klans anseende genom att bygga allt från små hem och stora fästningar till hela städer. Gå ut i krig med svärd, pilbågar, belägringsvapen och till och med gudarnas gigantiska sändebud för att ödelägga fiendens städer.
Utforska en utbredd och sömlös värld full av utmaningar och möjligheter. Jaga djur för att samla resurser, dräp monster och ta deras skatter eller utforska djupt ned i underjorden för att avslöja forna civilisationers hemligheter.
Conan Exiles kan spelas i lokalt enspelarläge och i en beständig flerspelarvärld online.

  • UTFORSKA EN OMFATTANDE VÄRLD: Utforska en massiv värld där en brännhet öken sträcker ut sig i söder och snötäckta berg reser sig i norr. Upptäck forna kulturer, ruiner och hålor.
  • ÖVERLEV: Håll dig varm, svalka dig, drick och ät, uthärda svidande sandstormar, behåll förståndet och slåss mot hemska monster för att hålla dig vid liv.
  • BYGG: Samla resurser för att tillverka verktyg och vapen, bygg sedan allt från små hem till hela städer bit för bit. Bygg murar, fällor, hissar med mera, fyll sedan på med möbler, arbetsbänkar och NPC-vakter.
  • DOMINERA: Gå ut i krig mot fiender, använd belägringsvapen och sprängmedel för att jämna deras murar med marken, släpp sedan lös din vrede i våldsam och brutal strid.
  • SAMLA EN ARMÉ AV TRÄLAR: Fånga NPC-karaktärer, dra dem till basen och använd smärtans hjul för att bryta ned deras vilja. Förvandla dem till bågskyttar, tillverkare, underhållare och massa annat till dina bosättningar.
  • BLI EN GUD: Offra dina fiender på din guds altare, sedan kan du åkalla och ta kontroll över gigantiska sändebud från dem. Krossa fiender och hela byggnader under deras fötter.
  • SPELA TILLSAMMANS ELLER ENSAM: Spela ensam lokalt eller kämpa för överlevnad och dominans på beständiga flerspelarservrar. Du kan även öppna en egen server och bjuda in andra till den.

Additional Content

Conans atlantiska svärd

Förbeställ så får du det här exklusiva vapnet när spelet släpps! Det atlantiska svärdet, som Conan svingade i sin första film "Conan Barbaren" från 1982, är numera ett klassiskt vapen. Svinga det atlantiska svärdet och dräp fiender som en äkta krigarkung!

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.