LEGO® DC Super-Villians GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-11-18 08:20:56

LEGO® DC Super-Villians  

by Warner Bros. Interactive

Aktuell bedömning 4,25 från 4 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Ny

399,00 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 599,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

FEAR
VIOLENCE

Ny: 267274 Begagnad: 267275 Begagnad: 268165

Action

2018-10-19

Du kanske även gillar ...

Förbeställ

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

PlayStation 4
mer info
599,00 KR
Förbeställ

Shovel Knight: Treasure Trove

PlayStation 4
mer info
649,00 KR
Förbeställ

Asterix & Obelix XXL 3

PlayStation 4
mer info
499,00 KR
Ny

Jumanji™ The Video Game

PlayStation 4
mer info
449,00 KR
Ny

Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King

PlayStation 4
mer info
499,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

Ge dig ut på ett helt nytt LEGO-äventyr och bli universums bästa skurk i LEGO DC Super-Villains. För första gången i ett LEGO-spel har man nu möjlighet att vara superskurk genom hela spelets gång. Ta till fula knep och orsaka kaos i en fartfylld och underhållande handling som har skrivits i samarbete med DC Comics. Spelet utspelar sig i en expansiv och öppen värld i DC Comics universum där Justice League har försvunnit och överlåtit försvaret av jorden åt sina motsvarigheter från ett parallelluniversum, som kallar sig för ”Justice Syndicate”. Men ibland behövs mer än superhjältar för att få saker gjorda. Det blir upp till spelaren och ett gäng missanpassade galningar att avslöja vad jordens nya superhjältewannabes egentligen har i kikaren. Tillsammans med berömda superskurkar som Jokern, Harley Quinn, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro och många andra från Injustice Leage ger sig spelarna ut på ett storslaget äventyr för att försvara sin ställning som superskurkar.

  • Det lönar sig att vara ond – I Injustice Leage duger inga halvmesyrer. Aldrig förut har spelare fått utforska LEGO-universumet ur skurkarnas perspektiv. Genom att släppa fram superskurken inom sig får spelarna ta sig an motståndare, lösa problem och ta sig förbi hinder med lömska knep och strategier som passar elakingar bäst.

 

  • Skräddarsydda superskurkar – Som spelare kan man skapa en egen, helt unik superskurk i början av spelet eller välja en färdig, som sen blir spelberättelsens huvudperson. Skurkens utseende, utstyrsel, färdigheter och bakgrund kan anpassas. I takt med att man kommer längre i spelet låser man upp fler färdigheter, krafter och anpassningsbara attribut.

 

  • Sanslöst underhållande DC Comics-story – Som spelare gäller det att fördriva ont med ont i en nyskriven och humoristisk berättelse skriven i samarbete med DC Comics. Oavsett om det gäller att klottra ner väggar i staden eller använda skräckgift för att skrämma folk, så står det superhjältarna fritt att använda alla tjuvknep i sin arsenal för att sätta stopp för Justice Syndicates ondskefulla planer.

 

  • Nya platser att utforska – Spelets handling utgår från Gotham City och Metropolis och sträcker sig till andra platser kända från DC Comics universum, som Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice och Justice Leagues Watchtower.

 

  • Samarbeta – Vänner och familj kan när som helst ansluta sig till spelet i samarbetsläget för två spelare, som för att göra gemensam sak mot svårslagna bossar med mera.
  • Brottshändelser – I separata hjälte- och skurkledda brottshändelser kan spelare genomföra stötar tillsammans med andra superskurkar eller besegra onda typer i hjältemodiga strapatser.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.