Madden NFL 20 GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2020-05-24 22:59:12

Madden NFL 20  

by EA Electronic Arts

Aktuell bedömning 4,25 från 4 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Begagnad

419,30 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 599,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

IN-GAME PURCHASES

Ny: 270870 Begagnad: 270871

Sports

2019-08-02

Du kanske även gillar ...

Ny

Fifa 20

PlayStation 4
mer info
299,00 KR
Begagnad

Fifa 20

PlayStation 4
mer info
599,00 KR
Ny

Fifa 20 Champions Edition

PlayStation 4
mer info
699,00 KR
Ny

eFootball PES 2020

PlayStation 4
mer info
699,00 KR
Begagnad

eFootball PES 2020

PlayStation 4
mer info
599,00 KR
Tillbaka till Topp

bonus

 30% off Used PS4 Software (While Stocks Last)

Giltigt för: Begagnad

Klicka för att se alla produkter!

Tillbaka till Topp

Beskrivning

Känn dig som en NFL-superstjärna i Madden NFL 20.

Bli ansiktet utåt för en NFL-franchise, där de beslut du fattar är viktiga på din resa mot att bli en NFL-superstjärna i "FACE OF THE FRANCHISE: QB1". Upplev känslor, personlighet och styrkan hos NFL-superstjärnorna med "SUPERSTAR X-FACTOR", ett helt nytt utvecklingssystem för förmågor som tar fram specialförmågor hos dagens mest spännande NFL-superstjärnor och höjer strateginivån och spänningen i varje match.

SÄTT ATT SPELA

 • Face of the Franchise: QB1 – Bli ansiktet utåt för en NFL-franchise, där de beslut du fattar är viktiga på din resa mot att bli en NFL-superstjärna. Skapa din egen collegequarterback och spela igenom slutspelet i collegefotbollens nationella mästerskap och NFL Combine, för att få en chans att hamna i NFL-draften och bli ansiktet utåt för en franchise, i ett nytt och mer personligt karriärkampanjläge som är centrerat kring dig. När du blir utvald till ett lag får du möta Maddens nya scenariomotor som skapar personanpassade spelbara scenarion, händelser och dynamiska utmaningar som bygger upp historien om din unika NFL-karriär.
 • Franchise – Simulera en hel NFL-karriär och gör avtryck som en spelare, coach eller ägare med onlineanslutna ligor för en eller flera spelare. Tävla mot upp till 32 lag i din jakt på en Super Bowl-dynasti. Komplett med årlig Pro Bowl och priser till årets spelare.
 • Ultimate Team – Tävla i det ulitmata NFL fantasy-läget med lagbygge där du hittar dina favoritspelare från förr och nu. Spela matcher, samla belöningar och uppgradera ditt lag med dagliga, roliga och fängslande utmaningar med liveinnehåll från NFL hela året.
 • Exhibition – Tävla man mot man i matcher online och offline (för en eller flera spelare) eller en spelare offline mot datorn. Anpassa dina spelinställningar, inklusive längd på varje quarter, regler, arenor och dräkter.

SPELFUNKTIONER

 • Superstar X-Factor – Upplev känslor, personlighet och styrkan hos NFL-superstjärnorna med Superstar X-Factor, ett helt nytt utvecklingssystem för förmågor som tar fram specialförmågor hos dagens mest spännande NFL-superstjärnor när vissa mål uppfylls i spelet. Kombinationen av verkliga personligheter & spelarrörelser får verkligen NFL-stjärnorna att komma till liv i Madden NFL 20. Ta full kontroll över spelarutvecklingen med nya sätt att anpassa spelaregenskaper.
 • Unika speltaktiker – Taktikerna kalibreras för att vara mer unika för varje lag och ge större variation för strategisk spelplanering och justeringar under matchen.
 • Spring/passa-alternativ – Spelupplägg med spring/passa-alternativ går nu att välja, och ger en ännu verkligare NFL-känsla med dagens speltaktiker.
 • Tränare på planen – Lär dig att förbättras som Madden-spelare med det här sammanhängande, moderniserade inlärningssystemet som presenterar ny spelmekanik när du utvecklas i spelet.
 • Ny fejkpassningsmekanik – Fejkpassa till en specifik receiver och finta försvararna med en ny dubbeltryckmekanik för "avbruten passning".
 • NFL Pro Bowl – Spela den årliga Pro Bowl i Franchise-läget och "Face of the Franchise: QB1"-läget med de största stjärnorna från AFC och NFC.
 • Superstjärnestyrda taktikval – Taktikval som anpassas efter superstjärnorna i ditt lag för att snabbt få dina stjärnor inblandade när du behöver dem mest.
 • Nya segergester – Över 20 nya TD- och First Down-gester har lagts till för att göra de största händelserna på planen mer spektakulära.

Additional Content

Förboka och få:

 • 5 Gold Team Fantasy-paket
 • Ditt val av 1 av 32 centrala Elite-spelare från ditt favoritlag i NFL, i Madden Ultimate Team
 • Ditt val av 1 unik superstjärneegenskap till din skapade spelare i "Face of the Franchise: QB1"-läget

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

 • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
 • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
 • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.