Red Dead Redemption 2: 150 guldtackor till PS4 GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2020-05-26 23:50:25

Red Dead Redemption 2: 150 guldtackor till PS4 [DIGITAL] 

by Sony Interactive Entertainment

Ej bedömd ännu. Bli den första som bedömer produkten!

Betygsätt nu!

Dela

Dela

BADLANG
VIOLENCE

DLC: 272970

Digital

2019-07-20

Du kanske även gillar ...

DLC

Red Dead Redemption 2: 245 guldtackor till PS4

PlayStation 4
mer info
919,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 500 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
54,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 1050 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
109,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 2200 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
205,00 KR
DLC

Battlefield™ V – 6000 Battlefield-valuta Till PS4

PlayStation 4
mer info
515,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

Guldregnet är ett faktum om du slår till på paketet med 150 guldtackor. Köp guld till reducerat pris om du vill börja lagra ransoner, vapen eller senaste modet, eller bara vill bada i pengar. Säg farväl till taffliga sadlar och hemmagjorda kläder! För dig duger bara det bästa.

Gränslandet är en laglös plats där man inte kan ta någonting för givet – utom värdet på guld. Guldtackor låter dig låsa upp allt möjligt i Red Dead Online, bland annat modifikationer till dina vapen, utrustning till hästen och unika saker till lägret. Ingen har sagt att livet i vilda västern är enkelt, men med guldtackor kan du ge dig själv de bästa förutsättningarna.

Viktig information

Utfärdare av kupongkod: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (med organisationsnummer 06020283) på adress 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, Storbritannien. Kan bara lösas in hos utfärdaren av användare som har ett konto på PlayStation™Network som är registrerat i Sverige. Tjänstevillkor, sekretesspolicy, villkor för kupongkoder, användningsvillkor för programvaran och ytterligare material- och tjänstespecifika villkor gäller. Se www.playstation.com/legal/PSNTerms. Köp ingenting om du inte godkänner villkoren. För att skapa ett konto måste användare vara minst 7 år och ha målsmans tillstånd om de är under 18 år. För att lösa in kupongkoder för material och tjänster med åldersgräns måste användaren inneha lägsta lämpliga ålder. Funktioner för flerspelarspel online på PlayStation®4 (när det är aktuellt för relevanta material och tjänster) erbjuds bara för användare med en aktuell betalprenumeration på PlayStation®Plus. PlayStation®3, PlayStation®Vita, PlayStation®4 eller andra kompatibla Sony-system krävs samt en fungerande Internetanslutning. Användaren ansvarar själv för avgifterna för Internetanslutning. Kupongkoden kan inte lösas in mot kontanter, säljas vidare eller på något annat sätt bytas ut. Den ersätts inte om den förloras, stjäls eller på annat sätt används utan ägarens tillåtelse. Den kan bara lösas in en gång.

Vissa begränsningar gäller för köp, användning och inlösen. Se slutanvändarlicensavtalet på www.rockstargames.com/eula och användarvillkoren på www.rockstargames.com/legal för mer information. Besök www.rockstargames.com/support för kundtjänst och teknisk support.

Rockstar Games, Inc. ©2005-19. Rockstar Games, Red Dead Redemption och r är märken/logotyper/copyrights som tillhör Take-Two Interactive. Alla andra märken och varumärken är egendom som tillhör respektive ägare. Med ensamrätt.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.