Puyo Puyo Tetris GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-11-18 11:39:40

Puyo Puyo Tetris  

by Sega

Aktuell bedömning 3,80 från 5 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Ny: 258095 Begagnad: 258096

Arcade

2017-04-28

Du kanske även gillar ...

Ny

Carnival Games

Switch
mer info
399,00 KR
Ny

Super Mario Party

Switch
mer info
699,00 KR
Begagnad

Super Mario Party

Switch
mer info
619,00 KR
Ny

De Blob

Switch
mer info
199,00 KR
Begagnad

De Blob

Switch
mer info
199,00 KR
Tillbaka till Topp

bonus

 Black Friday - 3 for 2 on all Used Games

Giltigt för: Begagnad

Klicka för att se alla produkter!

Tillbaka till Topp

Beskrivning

Två pusseljättar förenas när Tetris®, ett av de mest sålda och mest kända märkena i spelhistorien, och Puyo Puyo™ från SEGA kombineras i ett roligt, snabbt partyspel som inte liknar någonting annat!
Upp till 4 spelare får välja mellan att spela det klassiska Tetris-läget eller Puyo-läget för att tävla mot varandra. Spelet har även en rad smarta kombinationslägen, bland annat ett där spelarna måste bemästra både Puyo Puyo OCH Tetris!
Oavsett om du försöker toppa rankningslistorna online eller om du försöker vara bästa spelaren på soffan är Puyo Puyo Tetris fullpackat med pusselaction!

  • Hårda matcher: Spelarnas tävlingsanda står i centrum för Puyo Puyo Tetris. För att vinna gäller det att vara smart, listig och kvicktänkt och planera förödande attacker mot fienderna. De klassiska, intuitiva pusselspelen har slagits ihop till en helt unik strid för flera spelare!
  • Äventyrsläge: Spelet har även ett enspelarläge med tio unika akter, var och en med tio banor. De innehåller olika karaktärer från Puyo Puyo eller Tetris samt unika utmaningar som lär dig de olika tekniker som behövs för att bemästra spelet!
  • Arkadlägen: Det finns massvis av olika arkadlägen som spelare kan tävla mot varandra i. Allt mellan klassisk Versus, Fusion-läget där varje plan innehåller både Puyos och Tetriminos. På Big Bang-utmaningsbanan kan spelarna tävla mot varandra genom att klara utmaningar så snabbt som möjligt, och ett partyläge där spelarna kan aktivera bonusföremål.

I onlineläget finns Puzzle League, som visar spelarnas rang. Spelarna kan spara delar av matcher och ladda upp eller dela, med mera.
Det finns också en butik i spelet där spelarna kan spendera poäng för att låsa upp utseenden, bakgrundsmusik, banor och annat från Puyo och Tetrimino.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.