Astral Chain GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-10-14 00:10:08

Astral Chain  

by Nintendo

Aktuell bedömning 5,00 från 1 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Trade Credit 400,00 kr Terms and Conditions

Trade In - Terms and Conditions


What are the stipulations for trading in software?

VIOLENCE

Ny: 269824 Begagnad: 269825

Action

2019-08-30

Du kanske även gillar ...

Förbeställ

Darksiders® Genesis Collector's Edition

Switch
mer info
1299,00 KR
Förbeställ

Darksiders® Genesis

Switch
mer info
449,00 KR
Förbeställ

Ash of Gods: Redemption

Switch
mer info
299,00 KR
Förbeställ

Neverwinter Nights Enhanced Edition

Switch
mer info
499,00 KR
Förbeställ

Neverwinter Nights Collector's Edition

Switch
mer info
1299,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

ASTRAL CHAIN™, ett helt nytt actionspel från PlatinumGames, kommer exklusivt till Nintendo Switch. Som en del av polisens specialstyrka, är det ditt jobb att bekämpa mystiska utomjordiska väsen som invaderat världen.
Du lever i en multikulturell, futuristisk stad som drabbas av en katastrof när porten till en främmande dimension plötsligt öppnas. Farliga väsen börjar dyka upp och angriper människor och förstör miljön. Den vanliga poliskåren har inte en chans och därför inrättas en specialstyrka som kallas Neuron.

Välj bland två spelbara karaktärer – en man och en kvinna – för ditt äventyr. Karaktären som du inte väljer kommer att gestalta din yngre kusin som också ingår i Neuron.
För att kunna kämpa mot de invaderande styrkorna utvecklas ett speciellt, levande vapen som kallas Legion. Det levande vapnet kommer att vara din partner och hjälpa till med dina utredningar. Men det är i strid som Legion verkligen visar vad det går för...
Samarbeta med Legion och använd dig av alla möjliga typer av stridskonster för att bekämpa dina fiender. Det går att anfalla samma fiende tillsammans, eller ta sig an varsin fiende. Det går även att skicka ut Legion i strid ensamt och istället bistå med support genom att tillhandahålla föremål. Utforska och nyttja synergierna i era olika stridsstilar tillsammans.

ASTRAL CHAIN regisseras av Takahisa Taura, känd som speldesigner från NieR:Automata, och Hideki Kamiya, skaparen av Bayonetta-serien, som rådgivare. Karaktärerna i spelet är skapade av mangatecknaren Masakazu Katsura, som tidigare skapat ZETMAN och Video Girl Ai.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.