Spyro Reignited Trilogy GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-11-18 12:02:30

Spyro Reignited Trilogy  

by Activision

Aktuell bedömning 5,00 från 1 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

VIOLENCE

Ny: 271689 Begagnad: 271690

Action

2019-09-03

Du kanske även gillar ...

Förbeställ

Killer Queen Black

Switch
mer info
699,00 KR
Förbeställ

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Switch
mer info
599,00 KR
Förbeställ

Indivisible

Switch
mer info
449,00 KR
Förbeställ

Shovel Knight: Treasure Trove

Switch
mer info
649,00 KR
Förbeställ

Asterix & Obelix XXL 3

Switch
mer info
499,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

Spyro är tillbaka snyggare än någonsin!

Grillkungen har återvänt! Spyro är eld och lågor över att vara tillbaka, nu snyggare än någonsin i otrolig HD! Spyro är glödhet i spelsamlingen Spyro™ Reignited Trilogy. Gå tillbaka till din gamla flamma i de remastrade versionerna av de tre ursprungliga spelen: Spyro the Dragon™, Spyro™ 2 Ripto's Rage! och SpyroTM: Year of the Dragon. Utforska de stora världarna, återstifta bekantskapen med alla intressanta personligheter och återupplev äventyret med modern grafik. När ett rike behöver räddas finns bara en drake att ringa.

  • Spyro the Dragon

Gnasty Gnorc har återvänt från sin exil och släppt lös ond magi på Drakriket, fångat drakarna i kristaller och skaffat en armé av Gnorcs. Spyro, med hjälp av sin vän trollsländan Sparx, är den enda draken som kan korsa de sex hemvärldarna, befria drakarna och rädda dagen. Hjälp Spyro när han glider genom Drakriket, grillar färgglada fiender med sin eld och stöter på otaliga pussel och äventyr på vägen.

  • Spyro 2 Ripto's Rage!

Spyro har förts till riket Avalar för att besegra den onda trollkarlen Ripto som har startat krig i Avalars hemvärldar. Varje hemvärld hålls fången av Ripto och hans underhuggare, och det är upp till Spyro att besegra dem och återställa freden. I detta äventyr använder Spyro eld, superskott och skallningar för att ta sig genom sina fiender samtidigt som han ställs mot unika utmaningar som målskytte, vallning av konstiga djur och kamper mot glupska dinosaurier.

  • Spyro Year of the Dragon

Drakriket firar drakens år när en mystisk figur dyker upp och tar alla drakägg. Med hjälp av en besvärjelse har den onda trollkarlen fått en hel armé av Rhynocs att bevaka de hjälplösa äggen i Bortglömda riket. Med nya och gamla vänner måste Spyro hitta och ta tillbaka de förlorade äggen, besegra Rhynoc-armén och stoppa den onda trollkarlen. Skruva upp värmen i det här äventyret genom att utforska de mystiska rikena och klara av galna utmaningar, som att göra sjuka trick på en skateboard och ta plats i en boxningsring.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.