FIFA 17 GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2020-05-25 08:44:12

FIFA 17  

by EA Electronic Arts

Aktuell bedömning 4,57 från 7 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Begagnad

24,50 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 49,00 kr

Tidigare pris 89,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

Ny: 249298 Begagnad: 249299

Sports

2016-09-29

Du kanske även gillar ...

Ny

Fifa 20

Xbox One
mer info
299,00 KR
Begagnad

Fifa 20

Xbox One
mer info
599,00 KR
Ny

eFootball PES 2020

Xbox One
mer info
699,00 KR
Begagnad

eFootball PES 2020

Xbox One
mer info
599,00 KR
Ny

NBA 2K20

Xbox One
mer info
498,75 KR
Tillbaka till Topp

bonus

 50% off Used Xbox One Software (While Stocks Last)

Giltigt för: Begagnad

Klicka för att se alla produkter!

Tillbaka till Topp

Beskrivning

Med kraft från Frostbite™, en av branschens ledande spelmotorer, kan FIFA 17 leverera autentisk sportaction som tar spelarna till nya fotbollsvärldar fyllda av karaktärer med djup och känslor. FIFA 17 ger dig starka fotbollsupplevelser som The Journey, ett nytt filmlikt och storydrivet spelläge där du tar rollen som den stora talangen Alex Hunter - en stor fotbollsbegåvning som är på gång att göra sin debut i Premier League. Sättet på vilket fotbollsspelarna i FIFA 17 tänker, rör sig, hanterar det fysiska spelet, agerar vid fasta situationer och spelar anfallsfotboll låter dig äga varje sekund av spelet ute på planen.

EA SPORTS PRESENTERAR: FIFA 17 THE JOURNEY
För första gången i FIFA-serien kan du nu ta rollen som den lovande Premier League-talangen Alex Hunter. Spela för valfri Premier League-klubb med autentiska managers och tillsammans med några av planetens bästa spelare. The Journey låter dig uppleva nya fotbollsvärldar medan du försöker ta dig igenom alla toppar och dalar medan du lever livet som fotbollsproffs.

Handling: Inom kort startar säsongen 2016/17 och du har tagit rollen som Alex Hunter, en ung talang i början av sin Premier League-karriär. Framför dig finns svåra hinder men även möjligheten att skapa dig ett namn och din egen fotbollshistoria. Stora utmaningar och beslut väntar Alex både på och utanför planen – nu har du chansen att uppleva The Journey och uppleva en sida av fotbollen som tidigare bara varit tillgänglig för de initierade.

Vem är Alex Hunter? Alex är en stor talang som vill försöka sätta sitt avtryck i Premier League. Som en av de största begåvningarna på fotbollsakademin och med ett känt efternamn är förväntningarna höga på Alex som har chansen att få uppträda på världens största fotbollsscen. Alex upptäcker redan i tidig ålder att även han har familjens fotbollstalang och jobbar hårt under sin morfars ledning för att nå sina drömmar. Nu väntar de på honom – i Premier League.

Din prestation. Dina beslut. Din berättelse. I The Journey kommer Alex Hunters Premier League-karriär att bestämmas av dina insatser och beslut både på och utanför planen. Ta viktiga beslut som kommer att påverka vad som händer och hur de andra karaktärerna reagerar.

MED KRAFT FRÅN FROSTBITE™

 • Nya fotbollsvärldar: Frostbite levererar större detaljrikedom till FIFA 17:s alla olika världar. Upplev nya miljöer som exempelvis spelartunnlar, omklädningsrum, managerns kontor och lagets flygplan.
 • Autentisk fotbollsaction: Frostbite levererar kraft för att skapa medryckande, storydriven upplevelse som tar dig till fotbollens innersta väsen och låter dig uppleva sportens alla känslor både på och utanför planen.
 • Känslofyllda karaktärer: Frostbite ger dig mer realistiska karaktärer på planen och öppnar upp möjligheten till historieberättande och medryckande fotbollsupplevelser.
 • EA SPORTS PRESENTERAR: FIFA 17 THE JOURNEY
 • Klubbval: Välj att spela för någon av de 20 Premier League-klubbarna under säsongen 2016/17.
 • Interagera med spelkaraktärer: Svara på frågor från media och andra karaktärer. Allt du säger, gör och beslutar kommer att forma din personlighet och din resa genom fotbollens finrum.
 • Managerns målsättning: Din manager sätter upp målsättningar inför varje match. Din insats på planen påverkar dina upplevelser i The Journey.
 • Personlighet & attribut: Anpassa Alex Hunters färdigheter på planen och få poäng för att öka på dina spelarattribut.
 • Autentisk story: The Journey kommer att ge dig en realistisk upplevelse av Premier League. Du kommer att erbjudas en filmisk värld formad och influerad av verklighetens spelare, personligheter, platser och händelser som kommer att ta dig till platser du aldrig varit på

ÄG VARJE ÖGONBLICK

 • Nya anfallstekniker: Nya anfallsmöjligheter ger spelarna fler sätt att skapa chanser framför mål.
 • Hårt och lågt avslut: Ny skottmekanik gör att spelarna kan hålla bollen lågt i alla situationer som exempelvis vid dribblingar och volleyskott.
 • Nedåtnickar: Bättre kontroll i luftrummet ger spelarna möjlighet att nicka bollen nedåt och i marken för att göra det svårare för målvakterna.
 • Hårdare djupledsbollar: Öka kraften när du slår öppnande djupledsbollar och skapa målchanser.
 • Hårda insparkar: Starta en kontring snabbare med hårdare och mer precisa insparkar.
 • Aktivt intelligenssystem: Det här nya systemet gör att spelarna kan analysera fria ytor på planen, ökar sin aktivitet utan boll och förändra hur spelarna rör sig, läser spelet och reagerar.
 • Konstanta specialanalyser: Nu kan alla spelare analysera var deras motståndare befinner sig samt det omedelbara utrymmet närmast dem för att hitta bättre möjligheter i anfallsspelet.
 • Nya löpvägar: Smartare spelare och ökad kvalitet i spelet utan boll ger dig nya kreativa vägar att öppna upp motståndarförsvaret. Bland annat kan du göra löpningar med flera spelare samtidigt och fake-löpningar.
 • Uppgraderat fysiskt spel: Nu kan du uppleva förvandlingen i hur spelarna interagerar fysiskt med sina motståndare. Den nya Physical Play-knappen ger dig full kontroll när du kämpar om ytor och bollinnehav över hela planen.
 • Pushback Tech: Denna patentsökta teknologi förbättrar bollnedtagningar, dribblingar och försvarsspelet och skapar verklighetstrogna kamper om bollinnehavet.
 • Nytt fysiskt spel: Interaktionen mellan spelarna på planen är nu mer realistisk med detaljer som täckning av bollen, kollisioner med målvakten och mycket, mycket mer.
 • 360-graders täckta dribblingar: Den nya utrymmesbaserade bolltäckningen kommer att hjälpa dig att hålla motståndarna på behörigt avstånd och bibehålla kontroll över bollen. Spelarna på planen kan nu förstå varifrån det största defensiva hotet kommer ifrån och ta sig till säker mark – om funktionen använda med rätt tajming.
 • Nya fasta situationer: Nu kan du göra dina frisparkar, hörnor och straffar lite mer personliga.
 • Nya straffar: Nu kan du röra dig fritt på din väg fram mot bollen, från olika vinklar och med varierande fart.
 • Nya hörnor: Det nya systemet vid hörnor låter dig hitta dina medspelare med större precision och förändrar på vilket sätt dina lagkamrater rör sig när du slår in bollen.
 • Frisparkar: Anpassa din ansats för att skapa större variation i bollbana och skruv. Du kan nu leverera skott med utsidan av foten som skruvar sig förbi muren.
 • Användarkontrollerade inkast: Rör dig efter sidlinjen för att skaffa ett bättre inkastsläge, lura din motståndare åt fel håll och kasta till en medspelare i fart.

SPELLÄGEN

 • Pro Clubs: I FIFA 17 Pro Clubs introduceras Player Growth-systemet som levererar nya sätt att utveckla din spelare på. FIFA 17 presenterar även anpassningsbara tröjor och klubbemblem vilket gör att din Pro Club blir ännu mer personlig.
 • Player Growth-system: Player Growth har förändrats mycket till FIFA 17. Det nya systemet baseras på din genomsnittliga match-rating och belönar teamwork och samarbete, precis som i den verkliga fotbollsvärlden.
 • Anpassning: En annan intressant funktion som introducerats i FIFA 17 är möjligheten att anpassa dina matchställ och klubbmärken. Det finns 24 olika tröjbaser att välja på i FIFA 17 och möjligheten att sätta ditt personliga klubbmärke på matchstället gör att du känner sig som en del av din klubb.
 • Karriärsläget: FIFA 17 tillför extra djup i din fotbollsupplevelse med nya funktioner som ger dig ännu bättre kontroll över din klubbs säsong som exempelvis möjligheten att spela J-league och kopior av verklighetens managers som springer efter sidlinjen och ropar ut sina order.
 • Total Club Management: Få nya målsättningar att uppnå som är baserade på din styrelses önskemål. Varje lag har nu en unik personlighet som dikterar villkoren och målsättningarna du måste nå både kort- och långsiktigt.
 • Finanssystem: FIFA 17 introducerar Club Worth, ett autentiskt finanssystem för din klubb med olika källor för utgifter och inkomster. Du kommer att kunna se en detaljerad redovisning för dina inkomster från spelarförsäljningar, dina lån, matchintäkter, reklam och merchandise.
 • Managers: Med kraft från Frostbite har nu för första gången ligans managers levandegjorts och kommer att röra sig upp och ner för sidlinjen och skrika ut sina order. Du kommer att kunna välja på 11 olika managers att placera i det tekniska området som du kommer att se medan du spelar match.
 • Ny liga: Den japanska J1 League finns nu bland de ligor som du kan spela i och med i FIFA 17:s karriärsläge.
 • FIFA Ultimate Team:
 • FUT Champions: En helt ny tävlingsform i FUT 17. Varje vecka kan du kvalificera dig till Weekend League och tävla om ingame-belöningar. Om du spelar på en konstant hög nivå kommer du att klättra på de månatliga leaderboardsen och få chansen att vinna några av de största priserna eller till och med få chansen att spela på världsnivå.
 • Truppbyggarutmaningar: Klara av dessa utmaningar och få unika ingame-belöningar i det nya läget truppbyggarutmaningar. Testa dina truppbyggarfärdigheter genom att välja mellan grundläggande, avancerade eller ligaspecifika utmaningar. Dessa utmaningar kommer att uppdateras under hela säsongen.
 • Spela mot en kompis offline: I FIFA 17 finns flera sätt att spela mot dina kompisar. För första gången någonsin kan du ladda ner deras FUT-lag för att använda i en lokal offline-match. Det står mycket stolthet på spel i FUT 17!
 • FUT-matchställ: Olika designers och kändisar har skapat exklusiva matchställ till FUT 17. Mer information om detta, och om hur fansen kommer att få fler sätt att uttrycka sin personlighet på planen kommer inom kort.

Additional Content

FIFA 17 Standard Edition includes:

 • Full game
 • Up to 5 FUT Draft Tokens (1 per week over 5 weeks)
 • 8-match FUT loan item of Hazard, Martial, Reus, or Rodriguez
 • Custom FUT kits created by designers or FIFA soundtrack artists

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

 • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
 • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
 • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.