BIOMUTANT® GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-11-15 14:55:17

BIOMUTANT®  

by THQ Nordic

Dela

Dela

Presell: 263551

Action

TBA

Du kanske även gillar ...

Förbeställ

Gods & Monsters

Xbox One
mer info
699,00 KR
Förbeställ

Destroy All Humans!

Xbox One
mer info
449,00 KR
Förbeställ

Destroy All Humans! DNA Collector's Edition

Xbox One
mer info
1699,00 KR
Förbeställ

Destroy All Humans! Crypto-137 Edition

Xbox One
mer info
3999,00 KR
Förbeställ

One Piece: Pirate Warriors 4

Xbox One
mer info
599,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

BIOMUTANT® är ett postapokalyptiskt kung-fu-rpg med fabelinslag i en öppen värld med ett unikt stridssystem som låter dig blanda kampkonst, skjutvapen och mutantfärdigheter.

  • UTVECKLA HUR DU SPELAR

Du kan koda om din genetiska struktur för att ändra hur du ser ut och fungerar i spelet. Det här påverkar självklart dina egenskaper. Dessutom leder exponering till biokontaminering ute i världen till fysiska mutationer, som insektsklor och svansar med taggar, medan exponering till radioaktiva bunkrar från den gamla världen påverkar ditt sinne och låser upp psykiska färdigheter som telekinesi, förmågan att sväva och mycket mer.

  • TILLVERKNING PÅ EN NY NIVÅ

Släpp loss din kreativitet när du tillverkar vapen. Prova delar i olika kombinationer för att skapa ett unikt närstridsvapen för en eller två händer som skär, krossar eller sticker fiender. Lägg till modifikationer på revolvrar, gevär och hagelbössor för att få övertaget i striderna. De kan vara allt från korkskruvar och batterisågar till biokontaminerade provrör. Du kommer även stöta på karaktärer som tillverkar grymma prylar åt dig, som bioniska vingar och jump-packs. De kan till och med modifiera din skrotkompis Automaton.

  • UTRUSTA DIG FÖR ÄVENTYR

Du väljer fritt hur du utrustar din karaktär. Det gäller inte bara när du väljer vapen du skapat, utan även vilken typ av utrustning du bär. Du kan utrusta dig med en gasmask och syretank för att utforska döda zoner, ta på dig köldtåliga kläder när du ger dig ut i kryogena områden eller strålningssäker utrustning innan du tar dig an biokontaminerade varelser.

  • ÖVERLEV I EN FÄRGSTARK ÖPPEN VÄRLD

Du får skapa ditt eget äventyr när du reser och utforskar den öppna världen och det som döljs bortom ytan till fots, på mechs, på vattenskoter, i luftballong eller något av många andra färdsätt. Ta dig fram i den döende ödemarken, i nätverk av tunnlar och bunkrar under marken, i skärgården och över bergstopparna. Det finns mycket att upptäcka, mysterier att lösa, varelser att konfrontera och udda typer att träffa i denna levande och färgglada värld.

  • EN OVANLIG BERÄTTELSE MED ETT OVANLIGT SLUT

Dina handlingar spelar en avgörande roll i berättelsen som utspelar sig i den nya världens slutkapitel. En pest förstör landet och livets träd blöder till döds genom rötterna. Stammarna är i konflikt med varandra och behöver någon stark nog att ena dem, eller krossa dem alla.

  • En berättare kommer att röstsätta varje steg du tar på din resa, men dina handlingar och val avgör hur din överlevnadsberättelse slutar.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.