Fifa 19 GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2019-11-18 09:20:34

Fifa 19  

by EA Electronic Arts

Aktuell bedömning 3,16 från 19 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Begagnad

389,00 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 599,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

Ny: 263585 Begagnad: 263586

Sports

2018-09-28

Du kanske även gillar ...

Ny

Fifa 20

Xbox One
mer info
699,00 KR
Begagnad

Fifa 20

Xbox One
mer info
599,00 KR
Ny

Fifa 20 Champions Edition

Xbox One
mer info
899,00 KR
DLC

Borderlands 3 Season Pass till Xbox One

Xbox One
mer info
449,00 KR
Ny

eFootball PES 2020

Xbox One
mer info
699,00 KR
Tillbaka till Topp

bonus

 Black Friday - 3 for 2 on all Used Games

Giltigt för: Begagnad

Klicka för att se alla produkter!

Tillbaka till Topp

Beskrivning

EA SPORTS™ FIFA 19 drivs av Frostbite™* och levererar en mästarvärdig upplevelse både på och utanför planen. FIFA 19, med UEFA Champions League i centrum, erbjuder förbättrade spelfunktioner som låter dig kontrollera varje ögonblick på planen. Dessutom levererar det nya och enastående spelsätt, bland annat den dramatiska avslutningen i berättelsen om Alex Hunter i Resan: Mästare*, ett nytt spelläge i det otroligt populära FIFA Ultimate Team™ och mer därtill. Mästare föds i FIFA 19.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE / UEFA EUROPA LEAGUE / UEFA SUPER CUP

Spela klubbfotboll på den absoluta toppnivån i en rad olika lägen i FIFA 19, med officiella matchpresentationer och flera omfattande turneringsupplevelser, bland annat UEFA Champions League, Europa League och Super Cup, samt det nya kommentatorsparet Derek Rae och Lee Dixon.

 • Lägen: UEFA Champions League, Europa League och Super Cup väcks till liv i EA SPORTS FIFA 19. Du kan uppleva den bästa klubbfotbollen i världen oavsett var du spelar i FIFA 19, med allt från titeljakten i Resan: Mästare och aktuella innehållsuppdateringar i FIFA 19 Ultimate Team till autentiska avsparkar, integrerat karriärläge och ett helt nytt och självständigt Champions League-läge.
 • Champions League-läge: Upplev dramatiken i den officiella UEFA Champions League-turneringen från gruppspelet till den omsusade finalen. Eller spela en anpassad variant av turneringen med vilken europeisk klubb du vill.
 • Nytt kommentatorspar: Den nya duon Derek Rae och Lee Dixon sätter sin karaktäristiska prägel på UEFA Champions League, Europa League och Super Cup i spelet.
 • Officiella UEFA-inslag: Upplev de mest prestigefyllda klubbturneringarna i Europa med officiella sändningsinslag, matchställsemblem, matchbollar och de ikoniska pokalerna för UEFA Champions League, Europa League och Super Cup.

SPELMEKANIK

Kontrollera allt från taktiska inställningar till varje bollberöring på fotbollsplanen med nya spelfunktioner i EA SPORTS FIFA 19. Det helt nya Active Touch-systemet ger bättre kontroll, dynamisk taktik erbjuder djupare och mer lättanvända truppinställningar, 50/50-situationer möjliggör mer fysiskt spel och belönar användarskicklighet i kamp om bollen, precisionsavslut tar kontrollen över avslut till nya höjder och evolutionen av Real Player Motion Technology fortsätter att förbättra spelarpersonligheter med verklighetstrogna animationer.

 • Active Touch-system: Det nya Active Touch-systemet förändrar hur du tar emot bollen och tar avslut, vilket ger djupare kontroll, förbättrat flyt, mer kreativitet och mer spelarpersonlighet. Använd nya first touch-trick som dold touch, flick up-volleyskott och även färdighetsspecifika animationer som Neymar-finten, för att överlista dina motståndare och skapa målchanser.

Dynamisk taktik: Ett omarbetet system ger spelare de verktyg som krävs för att skapa flera taktiska inställningar, vilket erbjuder djupa anpassningar inför matcher, samt fler alternativ för dynamiska förändringar i matcher med hjälp av riktningsknapparna. Varje taktisk inställning kombinerar formationer, mentaliteter samt offensiva och defensiva spelstilar, vilket gör det lätt att anpassa ditt spel till alla situationer.

 • 50/50-situationer: Med 50/50-situationer avgör reaktioner och spelarvärden vem som vinner lösa bollar på planen. Tack vare förbättrad intelligens hos lagkamrater och rumsmedvetenhet blir varje kamp om bollen viktig för matchens resultat.
 • Precisionsavslut: Att trycka på skottknappen två gånger aktiverar ett precisionsavslut, vilket ger användare kontroll över hur bra de träffar bollen vid skott mot mål. Precisionen i det andra knapptrycket avgör bollträffen, där perfekt avvägda bollar ökar i precision och styrka, medan dåliga träffar oftare missar mål. Vare sig du tar avslut utanför straffområdet eller precisionsnickar så lägger tajmingen till en helt ny nivå för att kontrollera chanser framför mål.
 • Real Player Motion Technology: Det spelförändande animationssystemet, som införde spelarpersonlighet och realistiska rörelser i EA SPORTS FIFA, återvänder med fler funktioner över hela planen. Förbättrade animationer för taktisk blockering, balansering och närkontaktspel tar realistiska spelarrörelser, reaktionsförmåga och personlighet till nya höjder.

RESAN: MÄSTARE

Den tredje och sista delen i berättelseläget, Resan, avslutas i FIFA 19 till PlayStation 4, Xbox One och PC. I Resan: Mästare tar du rollen som en ung fotbollsspelare vid namn Alex Hunter och jagar framgång i Champions League.

Mer information om läget släpps i augusti 2018.

FIFA 19 ULTIMATE TEAM™ (FUT)

Bygg ditt drömlag från ett utbud med tusentals spelare och tävla i det populäraste läget i FIFA. Innehåll från UEFA Champions League och Europa League väcker världens mest prestigefyllda klubbtävlingar till liv med aktuella uppdateringar i FIFA 19 Ultimate Team.

Mer information om läget släpps i augusti 2018.

ANDRA LÄGEN

Mer information och fler lägen och funktioner presenteras senare i sommar.

 • Ny avsparksupplevelse
 • Karriärläget
 • Proffsklubbar
 • Färdighetsprovet

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

 • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
 • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
 • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.