NHL® 19 GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2020-05-28 01:43:17

NHL® 19  

by EA Electronic Arts

Aktuell bedömning 3,18 från 11 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Begagnad

194,50 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 389,00 kr

Tidigare pris 599,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

VIOLENCE

Ny: 266229 Begagnad: 266230

Sports

2018-09-14

Du kanske även gillar ...

Begagnad

WWE 2K20

Xbox One
mer info
599,00 KR
Ny

WWE 2K20 Deluxe Edition

Xbox One
mer info
1099,00 KR
Ny

Fifa 20

Xbox One
mer info
299,00 KR
Begagnad

Fifa 20

Xbox One
mer info
599,00 KR
Ny

Fifa 20 Champions Edition

Xbox One
mer info
699,00 KR
Tillbaka till Topp

bonus

 50% off Used Xbox One Software (While Stocks Last)

Giltigt för: Begagnad

Klicka för att se alla produkter!

Tillbaka till Topp

Beskrivning

NHL™ 19 tar med oss till ishockeyns rötter ute i naturen. Spela i utomhusrinkar och gör resan från de frusna sjöarna till proffsmiljön i såväl nya som gamla lägen. Tävla med och mot över 200 av ishockeyns största legendarer, inklusive Wayne Gretzky, allt levererat av det senaste inom spelteknologi, Real Player Motion Tech. RPM Tech bjuder på explosiv skridskoåkning med snabbare acceleration och bättre respons. Ett nytt fysiksystem för kollisioner möjliggör häpnadsväckande tacklingar.

Vi introducerar World of CHEL, ett helt nytt spelnav med nya och återvändande karaktärsskapare med ett gemensamt belöningssystem. Designa en karaktär och gör framsteg för att få kläder, utrustning och över 900 anpassningsalternativ, inklusive fritidskläder som huvtröjor, jackor, vintertröjor och massa annat. Välj ett utseende du gillar och anpassa spelet med helt nya spelarklasser och unika spelaregenskaper för att spela på det sätt och med den stil som passar dig bäst.

  • Legendarerna har anlänt

NHL™ 19 introducerar över 200 legendarer från flera eror av ishockeyns historia. Spela med eller mot några av sportens största spelare, inklusive Wayne Gretzky. NHL™ 19 introducerar även hjältelag som parar ihop några av de bästa spelarna från nutid och dåtid för att skapa de ultimata drömmatcherna mellan dagens superstjärnor och dåtidens legendarer. Koppla greppet om historien i både enspelar- och flerspelarlägen där du kan spela, bygga lag och tävla som de allra bästa spelarna någonsin.

  • Explosiv skridskoåkning

Den banbrytande animationsteknologin Real Player Motion Tech kommer till EA SPORTS NHL. RPM Tech levererar explosiv skridskoåkning med bättre kontroll, acceleration och respons ute på isen. RPM Tech används i kombination med helt ny fysikteknologi för kollisioner som gör tacklingarna hårdare och mer spektakulära än någonsin. NHL™ 19 är bättre på alla punkter tack vare dessa två nya system som levererar en mer fulländad upplevelse på isen.

  • Välkommen till vildmarken

Hockeyn återvänder till rötterna genom att gå tillbaka till de frusna sjöarna. För första gången i serien historia kan du kliva ut på en sjö och tävla i EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Spela nu och de helt nya lägena NHL ONES och Pro-Am. NHL ONES låter dig och två andra spelare tävla alla-mot-alla. Blända dem med din teknik och kreativetet utan regler, spelavbrott och gränser. Vinn för att låsa upp nya utomhusplatser och bli herre på täppan.

  • Visa upp dig med nya anpassningsalternativ

NHL™ 19 introducerar över 900 nya anpassningsalternativ till din skapade karaktär, vilket ger dig möjligheten att verkligen visa upp din stil på isen som aldrig förr. Nu kan du välja en unik stil inspirerad av kläder och utrustning som används i pondhockey, inklusive huvtröjor, jackor, parkas, mössor med mera. Stick ut med starka färger som verkligen representerar din personlighet. Nya spelstilsklasser och spelaregenskaper låter dig även anpassa hur du presterar ute på isen. NHL 19 ger dig friheten att skapa och tävla som den spelare du alltid drömt om att få vara.

  • World of CHEL

World of CHEL är nästa steg för det populära EA SPORTS Hockey League. Det introducerar ett gemensamt framstegs- och anpassningssystem för din skapade karaktär i både nya och återvändande lägen. Nu kan du låsa upp utrustning och unika specialiseringar åt din karaktär som påverkar din spelstil i World of CHEL, inklusive NHL THREES-drop-in, NHL ONES, Pro-Am och EASHL. Det har aldrig funnits fler sätt att anpassa ditt utseende, din prestanda och spelstil i tävlingar med och mot dina kompisar.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.