Battlefield™ V GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2020-03-29 00:55:40

Battlefield™ V  

by EA Electronic Arts

Aktuell bedömning 3,75 från 8 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

 Har du bråttom?  Hämta i butik

Begagnad

239,00 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 399,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

BADLANG
VIOLENCE

Ny: 266527 Begagnad: 266528

Shooter

2018-11-20

Du kanske även gillar ...

Ny

Earthfall - Deluxe Edition

Xbox One
mer info
99,00 KR
Begagnad

Earthfall - Deluxe Edition

Xbox One
mer info
399,00 KR
Ny

DOOM® Eternal™

Xbox One
mer info
699,00 KR
Ny

DOOM® Eternal™ Deluxe Edition

Xbox One
mer info
1099,00 KR
Ny

Fortnite Darkfire Bundle

Xbox One
mer info
299,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

Delta i den största konflikten i mänsklighetens historia med Battlefield™ V när serien går tillbaka till sina rötter i en helt ny skildring av andra världskriget. Delta i flerspelarstrider med din grupp, samarbeta i Combined Arms, eller bevittna mänskligt drama som utspelar sig mot bakgrund av den globala konflikten i War Stories för en spelare. Innehåller nu även Firestorm – battle royale, förnyat för Battlefield.

Battlefield V Chapter 5 - War in the Pacific

Delta i invasionen av Stilla havet till på land, i luften och till havs när USA och Japan går med i striden i Battlefield V – Chapter 5: War in the Pacific. Gör dig redo för amfibiska anfall och dynamiska strider när de ostoppbara amerikanska styrkorna rycker in mot landet och det orubbliga japanska försvaret. Kämpa på ikoniska slagfält som kartan Pacific Storm och moderna versioner av riktiga klassiker: Iwo Jima och, senare i december, Wake Island.

Chapter 5: War in the Pacific innehåller:

 • Nya kartor: Iwo Jima, Pacific Storm och, senare i december, Wake Island.
 • Nya fraktioner: USA och Japan.
 • Bland de nya vapnen finns M1 Garand och M1919A6.
 • Bland de nya fordonen finns stridsvagnen M4 Sherman och flygplanet F4U Corsair.
 • Nya stationära vapen.
 • Ny utrustning som katanan och eldkastaren som går att plocka upp.
 • Nya kapitelbelöningar, inklusive vapen, soldatuppsättningar, vapenskal och närstridsvapen.
 • Firestorm – Battle royale, förnyat för Battlefield. Dominera på den största Battlefield-kartan någonsin med episka vapen och stridsfordon medan en dödlig cirkel av eld närmar sig. Plundra, kämpa och överlev för att bli den sista gruppen vid liv.
 • Strider för 64 spelare i dynamiskt fullskaligt krig – Led din grupp till seger i fullskaliga flerspelarstrider med nya upplevelser som det enorma läget Grand Operations, eller ta dig an klassiska spellägen som Conquest.
 • Combined Arms – Samarbeta med upp till tre vänner och ta er an den gemensamma upplevelsen i Combined Arms. Du och din grupp kämpar mot AI-motståndare i olika utmaningar i en serie uppdrag på olika banor.
 • Spela nya War Stories – Bevittna mänskligt drama som utspelar sig mot bakgrund av den globala konflikten i enspelarläget War Stories. Åk skidor utför norska berg medan du infiltrerar försörjningslinjer för kärnvapen, kämpa vid fronten med de franska kolonialtrupperna, eller ta dig bakom fiendens linjer i Nordafrika med ett vanartat gäng som skickats för att sprida kaos.
 • Tides of War – Med varje kapitel kommer ett nytt slagfält. Ta dig an nya slagfält över hela världen och se dina soldater och din utrustning utvecklas i Battlefield V som ständigt uppdateras. På den här resan utvecklas spelmekaniken kontinuerligt med nya kapitel i Tides of War och ger nya upplevelser som tar dig på en ständigt utökande resa genom andra världskriget.

Viktig information

Additional Content

Förboka Battlefield V och få specialbonusar – Få tidig åtkomst till den öppna betan för Battlefield V, specialuppdrag och en speciell soldatuppsättning som du kan välja bland åtta olika i Battlefield V .

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

 • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
 • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
 • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.