NHL® 20 GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2020-02-29 07:11:18

NHL® 20  

by EA Electronic Arts

Aktuell bedömning 5,00 från 1 personer

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Ny

399,00 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 699,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

Ny: 270666 Begagnad: 270667

Sports

2019-09-13

Du kanske även gillar ...

Ny

NHL® 19

Xbox One
mer info
299,00 KR
Begagnad

NHL® 19

Xbox One
mer info
389,00 KR
Begagnad

NHL 17

Xbox One
mer info
69,00 KR
Ny

WWE 2K20

Xbox One
mer info
399,00 KR
Begagnad

WWE 2K20

Xbox One
mer info
599,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

EA SPORTS™ NHL™ 20 introducerar en nyskapande spelutveckling som visar upp din skicklighet, ger dig fler sätt att skapa en egen stil och nya spellägen där du kan spela med och mot dina vänner.

RPM-teknik innebär bland annat Signature Shots som återskapar NHL-stjärnornas stil på isen när de skjuter mot mål. Fler än 45 nya skottanimationer gör varje anfall till ett hot medan nya sätt att passa och ta pucken ger ett snabbare, smidigare spel i full fart.

Ett omgjort sändningspaket visar upp spelet på ett nytt sätt och med nya kommentarer. Tillsammans med fler än 1000 nya anpassningsföremål till din klubb och karaktär kommer dina bästa mål att se fantastiska ut på plan och under repriserna.

Dessutom har NHL 20 tre nya spellägen. HUT Squad Battles har nya lag varje vecka, som skapats av idrottare och artister, som du kan utmana för att vinna unika belöningar. Favoriten ONES kan nu spelas med en kompis i soffan och det nya Eliminator-läget i World of CHEL introducerar en turnering där du och polarna tävlar om att bli bäst och vinnaren tar allt.

  • Fart och skott får ny kraft av RPM-teknik

NHL 20 introducerar nästa stora innovation inom RPM-teknik med superstjärnornas Signature Shots. NHL-stjärnorna ser ut som de ska och känns autentiska med deras unika skottstilar som du känner igen från verkligheten. Dessutom gör fler än 45 nya kontextkänsliga skottanimationer att det känns verkligare att skjuta eftersom spelarna använder nya knep att få in pucken i kassen.

RPM-tekniken gör spelet snabbare med omgjorda animationsövergångar så att spelarna kan skjuta, passa och ta emot pucken utan att de tappar fart. Spelet upp och ner över isen blir snabbare, smidigare och främjar skicklighet.

Till sist har målvakterna fått bättre AI med analys av anfallshot så att de läser av positioner bättre och kan bedöma varje anfall innan de väljer hur de ska rikta returer bort från faran.

  • En ny generation av hockeysändning

Ett omgjort sändningspaket levererar nya spelkommentarer till NHL 20, tillsammans med nya poängtavlor och ny informationsgrafik som gör att du kan leva dig in i de största spelögonblicken. Se de bästa ögonblicken i nya Play Of The Game-highlights som visar upp det bästa som händer på rinken för dina medspelare och motspelare.

  • Nya spellägen och ikoner i Hockey Ultimate Team

Hockey Ultimate Team introducerar ett nytt spelsätt i Squad Battles, ett favoritläge från EA SPORTS FIFA där du kan tävla och vinna stort i matcher offline. Det kommer nya motståndare varje dag och utvalda laguppställningar varje vecka skapade av NHL-spelare, populära musikartister, hockey-influencers och stjärnidrottare från andra sporter. Squad Battles är ett helt nytt sätt att tävla på där du kan samla ihop ett drömlag medan du kämpar mot lag som byggts av de största namnen inom sport och underhållning.

I Hockey Ultimate Team hälsar vi ett nytt gäng hockeyikoner välkomna. Nu är antalet spelbara ikoner över 400.

  • Nya sätt att spela med kompisar

NHL 20 får ett helt nytt tävlingsläge: Eliminator. Inspirationen bakom Eliminator är battle royale, där vinnaren tar allt. Det är ett helt nytt sätt att tävla på i NHL ONES och NHL THREES där 81 spelare ställs mot varandra i en överlevnadsturnering där bara en kan krönas som vinnare. Spela solo i ONES Eliminator, eller samla gänget och spela THREES Eliminator där ni försöker vinna fyra elimineringsmatcher i rad mot allt svårare motståndare.

Nytt i NHL 20 är också att förra årets populära utomhusläge ONES nu kan spelas tillsammans lokalt. Du och två kompisar kan välja från en elituppställning av NHL-spelare med klassbaserad spelstil och tävla på åtta utomhusplatser från soffan i det ultimata partyläget.

  • Ett ständigt växande World of CHEL

Nytt i World of CHEL är CHEL Challenges, nya evenemang varje vecka i alla favoritspellägena som låser upp unika anpassningsbelöningar, karaktärs-XP med mera. De rejäla karaktärsanpassningsmöjligheterna som introducerades i NHL 19 har nu utökats i World of CHEL till fler än 2000 unika anpassningsföremål så att du kan välja ett eget utseende och en egen spelstil. Här finns utrustning och livsstilsprylar från hockeyns största märken. Spelet får fyra nya utomhusplatser ute i vildmarken och på bekanta platser inspirerade av kända sevärdheter.

Additional Content

PRE-ORDER NHL 20 Standard Edition and receive:

  • Up to 2 HUT Choice Packs - Diamond Choice Packs x1 per month.
  • 1 World of CHEL Hockey Back (In-Game Item)

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.