Marvel's Avengers GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2020-02-29 12:26:44

Marvel's Avengers  

by Square Enix

Dela

Dela

Presell: 271587

Action

2020-09-04

Du kanske även gillar ...

Ny

Neverwinter Nights Collector's Edition

Xbox One
mer info
1299,00 KR
Ny

Neverwinter Nights Enhanced Edition

Xbox One
mer info
499,00 KR
Ny

Star Wars™ Jedi: Fallen Order™

Xbox One
mer info
499,00 KR
Begagnad

Star Wars™ Jedi: Fallen Order™

Xbox One
mer info
599,00 KR
Ny

Blacksad: Under the Skin

Xbox One
mer info
499,00 KR
Tillbaka till Topp

Beskrivning

Sätt ihop ditt team av Jordens mäktigaste hjältar, omfamna dina krafter, och lev ut dina superhjältedrömmar.

Marvel Entertainment och Square Enix® är glada över att utannonsera Marvel’s Avengers, ett episkt actionäventyrsspel som kombinerar cinematiskt berättande med spel i enspelarläge och flerspelarläge. Spelet, som är utvecklat av Crystal Dynamics® i samarbete med Eidos-Montréal™, Nixxes Software och Crystal Northwest, har en originell berättelse och levererar den definitiva spelupplevelsen av Avengers. Sätt ihop team bestående av upp till fyra spelare online, bemästra extraordinära förmågor, anpassa en växande uppsättning med hjältar, och försvara Jorden mot allt större hot.
Marvel’s Avengers börjar på A-Day, där Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow och Thor visar upp ett högteknologiskt Avengers Headquarters i San Francisco – inklusive avslöjandet av deras egen helicarrier som drivs av en experimentell energikälla. Firandet blir dock dödligt när en katastrofal olycka resulterar i massiv förstörelse. Då Avengers anses vara ansvariga för tragedin löses gruppen upp. Fem år senare, när alla superhjältar är bannlysta och världen är i fara, är det enda hoppet att åter samla ihop Jordens mäktigaste hjältar.

Med regelbundna innehållsuppdateringar kommer Marvel’s Avengers att ta spelare på en episk resa som levereras över flera år. Detta spel är nästa steg för Avengers.

Additional Content

FÖRBOKA FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL BETAN
I mån av tillgång. Information om datum, varaktighet, plattformar och regioner för betan kommer senare. Internetanslutning krävs. En betald onlineprenumeration kan krävas på vissa plattformar. Ett kostnadsfritt medlemskonto hos Square Enix krävs. Betan kommer att starta sju dagar tidigare på PS4™ än andra plattformar. När betan startar och på vilka plattformar kan komma att ändras. Internetanslutning krävs för nedladdning.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.