Citadel: Forged with Fire GameStop Sverige
 

Hittar du inte vad du söker? Testa Avancerad sökning

Plattformar
2020-05-25 08:00:58

Citadel: Forged with Fire  

by Blue Isle Publishing

Ej bedömd ännu. Bli den första som bedömer produkten!

Betygsätt nu!

Dela

Dela

Ny

249,50 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 499,00 kr

 Har du bråttom?  Hämta i butik

Begagnad

199,50 kr Tjäna morötter

Tidigare pris 399,00 kr

VIOLENCE

Ny: 271603 Begagnad: 271604

Action

2019-11-01

Du kanske även gillar ...

Ny

Neverwinter Nights Enhanced Edition

Xbox One
mer info
499,00 KR
Ny

Blacksad: Under the Skin

Xbox One
mer info
499,00 KR
Begagnad

Blacksad: Under the Skin

Xbox One
mer info
599,00 KR
Ny

Xbox One X 1TB Konsol och Star Wars™ Jedi: Fallen Order™

Xbox One
mer info
4999,00 KR
Ny

Baldur's Gate Enhanced Edition Bundle

Xbox One
mer info
499,00 KR
Tillbaka till Topp

bonus

 50% off New Xbox One Software (While Stocks Last)

Giltigt för: Ny

Klicka för att se alla produkter!

Tillbaka till Topp

Beskrivning

Citadel: Forged With Fire är ett överväldigande sandlåde-rollspel online med inslag av magi, besvärjelser och konflikter mellan kungariken. Som nybliven lärling i de magiska konsterna beger du dig ut för att utforska Ignus farliga värld. Ditt mål: att skapa dig ett namn, få makt och bli ökänd hos landets härskande Hus.

Du har fullständig frihet att forma ditt eget öde, skapa listiga och svekfulla konspirationer för att stiga i graderna bland allierade och fiender, bli en ökänd jägare av andra spelare, bygga enorma och unika slott, tämja mäktiga bestar så att de utför dina uppgifter och besöka outforskade territorier för att avslöja dess innehållsrika och spännande historia. Vägen till den yttersta makten och inflytandet finns i dina händer.

  • UTFORSKA EN MASSIV FANTASYVÄRLD

Välkommen till den magiska världen Ignus. Ett landområde på 36 kvadratkilometer med svepande slätter, täta skogar, klippiga berg, ruttna träsk och frusen tundra. Vänd på varje sten när du utforskar farliga grottor och antika ruiner för att återfinna mäktiga artefakter och avslöja en innehållsrik historia som sträcker sig över tusentals år. Bege dig ut på en resa i landet för att hitta den perfekta platsen som du och dina allierade kan kalla ert hem

  • STUDERA DE HEMLIGA KONSTERNA

Bemästra en mångsidig uppsättning kraftfulla besvärjelser. Upptäck din favoritkanalisering bland en enorm samling mystiska trollkäppar och trollstavar, yxor, svärd, klubbor och hammare som genomsyras av magi och förtrollade stridshandskar.

  • SKAPA ALLIANSER OCH BILDA ETT IMPERIUM

Liera dina insatser med vänskapliga trollkarlar för att skapa ett mäktigt Hus. Skapa en intern makthierarki, utforma och anlägg husets eget flagga, dela dina resurser för att bygga enorma slott och skapa grupper för att jaga legendariska varelser. Utkämpa krig mot fiendehus eller skapa listiga och svekfulla planer för att skapa internt kaos och stiga i graderna bland dina egna.

  • STRID MOT, TÄMJ OCH RID LEGENDARISKA BESTAR

Använd besvärjelsen Försona för att tämja vildsinta varelser och samla en armé av undersåtar. Tämjda följeslagare får erfarenhet och växer med dig när de reser omkring i världen och triumferar i strid. Belägra en fiendefästning med en hord barbariska orcher, rid på hästar och jättevargar för att snabbt korsa det enorma landskapet och låt dödlig eld regna ner över dina fiender från ryggen på en drake!

  • BYGG OCH BEFÄST EPISKA SLOTT

Skapa ditt drömslott med hjälp av hundratals byggelement i ett flexibelt och lättanvänt redigeringsprogram för byggnader, eller dra nytta av den dynamiska förstörelsemotorn och krossa någon annans. Förbättra din fästning med magiska strukturer såsom försvarssköldar, attacktorn, mana-pooler och återfödelsestenar. Lås upp nya befästningsmaterial och byggnadsfunktioner när du går upp en nivå: med så många material och delar att arbeta med så är din fantasi den enda begränsningen.

  • UPPTÄCK EN NÄSTAN GRÄNSLÖS VARIATION PÅ KRIGSBYTE

Är du en gammal, skäggig och vis trollkarl eller en ung, ambitiös och viljestark magiker? Skapa din egen stil med en enorm mängd olika alternativ för kläder och vapen. Upptäck en nästan obegränsad variation i egenskaperna för dessa föremål med det rika och djupa genereringssystemet för krigsbyte i Citadel. Varje krigsbyte är olika vilket gör att strider med monster och utforskande av fängelsehålor är en ständigt belönande och minnesvärd upplevelse.

  • UPPNÅ FLYGKONSTENS MAKT

Varför gå när du kan flyga? Använd din skicklighet som trollkarl för att flyga upp i skyn. Njut av bekvämligheten i en specialtillverkad kvast, tämj och rid luftburna följeslagare såsom drakar och gigantiska örnar och använd alkemi för att blanda ihop kraftfulla elixir som gör det möjligt att flyga utan hjälp av någon best eller kvast.

Produkten är tillgänglig för förhandsbokning online och upphämtning i butik.


Hur fungerar det?

  • 1: Hitta en produkt som du vill förhandsboka på gamestop.x och klicka sedan på den röda ”Click+Collect” knappen bredvid produkten.
  • 2: Du väljer sedan vilken butik du vill hämta produkten i och betalar en deposition.
  • 3: Du kan sedan hämta din produkt i den butik du valt på lanseringsdagen.


OBS: Du kan inte köpa paketerbjudanden via Click+Collect

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (09.00-17.00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Digitala produkter är ej återbetalningsbara och kan inte bytas ut mot en annan produkt efter det att beställningen blivit behandlad.

OBS! Detta är en digital produkt. Produkten kommer att skickas i form av en aktiveringskod som kommer finnas tillgänglig under ”Mina beställningar” på din inloggning.


Alla beställningar av digitala produkter kontrolleras manuellt innan produkten skickas.


Om din beställning är gjord utanför kontorstid (08:00-16:00 måndag till fredag) behandlas den nästkommande arbetsdag.


OBS! Det är dessvärre inte möjligt att använda presentkort vid betalning av DLC koder på vår hemsida. De betalningssätt som finns tillgängliga för köp av DLC koder är bankkort eller PayPal. Beställningar för DLC kan inte returneras eller återbetalas efter att ni lagt er order.